EBOOK CATALÀ

APRÈN DIBUIX URBÀ

APRÈN DIBUIX URBÀ

és l’edició digital en

e-book dels meus quaderns

Espanyol – Anglès – Català

Aprèn Dibuix Urbà – ebook

Aquest material està creat amb tot l’afecte i dedicació perquè es transformi en un camí per a la utilització del dibuix com a instrument terapèutic d’expressió personal.

Aprèn Dibuix Urbà  és l’edició millorada amb la unió dels meus 5 quaderns d’apunts. El nou material, que constitueix més de la meitat del contingut del llibre amb actualitzacions i una fusió de temes, inclou:

Capítol 1

 • Urban Sketching
 • Apunts sobre materials, dibuixar amb llapis, amb línia/taca

Capítol 2

 • Curs de Dibuix
 • Construcció de formes bàsiques, eix d’objectes, proporcions, quadrícula i perspectiva, dibuixant edificis complexos, buscant la llum.

Capítol 3

 • Color
 • Teoria del color, colors primaris, complementaris, harmonia, arbres, l’enquadrament, cels, composició, rètols.

Capítol 4

 • Retoladors
 • Descripció de tipus de retoladors, aquarel.lables, acrílics, base d’aigua, base d’alcohol. Trucs, consells i exemples sobre diferents papers.

139 pàgines

Preu: 38,40€

En el cas que ja tingui la versió impresa anterior dels 5 quaderns li recomano NO adquirir aquest e-book ja que els canvis són de millora, és un nou format.


dispositius amb els que pots llegir el teu llibre electrònic

mòbil – tablet – ipad – iphone – ordinador

«¿Sketchbook o màquina del temps?

Diferents formats, colors, tècniques i un mateix contingut: vivències.

Això és el que t’explico al meu Curs Online; mirar, triar, ordenar i dibuixar les teves vivències. Ningú ho pot veure millor que tu, llavors, dibuixa-ho!Si vols millorar el que ja saps o conèixer més tècniques, visita la meva web … potser pugui ajudar-te a construir la teva pròpia màquina del temps (altres en diuen Sketchbook)»Això és el que t’explico al meu Curs Online; mirar, triar, ordenar i dibuixar les teves vivències. Ningú ho pot veure millor que tu, llavors, dibuixa-ho!Si vols millorar el que ja saps o conèixer més tècniques, visita la meva web … potser pugui ajudar-te a construir la teva pròpia màquina del temps (altres en diuen Sketchbook)»


Per obtenir el teu exemplar en CATALÀ


Comprar e-book en Calatà aquí

Preu: 38,40€


Dubtes aquí :

  Deja un comentario

  Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.